Korting op je verzekeringspremie door een achteruitrijcamera

 Wanneer je bijvoorbeeld een navigatie koopt, of een ander hulpmiddel voor in de auto, camper of in de boot komen er vaak veel draden en kabels kijken bij het opladen van het apparaat of voor het gebruik hiervan.

Al deze kabels kunnen veel problemen opleveren door bijvoorbeeld in de knoop te raken of bij het gebruik van andere functies in de auto.

Om deze reden heeft van Zwitserland een draadloze achteruitrijcamera op de markt gebracht. Deze camera is te gebruiken voor bijna elk vervoersmiddel en zal dus niet de nadelen van de vele draden met zich meebrengen.

Een achteruitrijcamera draadloos is van vele gemakken voorzien en helpt in vele opzichten mee met het zo aangenaam mogelijk maken van een reis.

Tijdens deze reizen zal er geen last zijn van kabels die voor andere knopjes hangen, zoals het volumeknopje van de radio. Daarnaast heb je ook geen last van het blijven haken achter het draadje of achter de kabel.

Doordat de reis makkelijker en fijner gemaakt wordt, zal de kans op schade ook beperkter worden. Ongelukken die komen doordat de situatie in en rond het vervoersmiddel plaatsen niet optimaal is gebeuren nog steeds te vaak en door kleine aanpassingen kunnen deze al voorkomen worden.

Een van deze kleine aanpassingen kan het aanschaffen van een achteruitrijcamera zijn. Deze helpt bij het voorkomen van schade bij het inparkeren en achteruitrijden en wanneer deze ook nog eens draadloos is, zal hij ongewenste situaties in de auto zelf voorkomen.

De schade die voorkomen kan worden zal zich later ook terugbetalen in de verzekeringspremie. Bij het toenemen van schadevrije jaren zal de korting op de verzekeringspremie ook toenemen.

Al bij de kleinste schade raak je schadevrije jaren kwijt en dit is al helemaal zuur wanneer je weet dat je dit met een aankoop had kunnen voorkomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *